Integrale Bedrijfsyoga


Bedrijfsyoga

Je denkt over Yogales voor jouw mensen. Goed idee! Laten we met elkaar in gesprek gaan. Siddhartha geeft Integrale Yogalessen voor bedrijven. Met vaste wekelijkse lesprogramma's bij jouw bedrijf op locatie, thematische Yoga-workshops, meditaties en Yogapauzes.

Neem contact op met Cor Berkelaar voor een vrijblijvend informatief gesprek, waarin we de behoefte van je bedrijf en de mogelijkheden die Siddhartha in huis heeft, naast elkaar houden. Jouw wensen staan voorop, net als je mensen.

Bel 06 2414 5299 voor informatie of een offerte. Of stuur een email naar Cor Berkelaar.

Mogelijkheden

  • Wekelijkse yogales

Op een vast tijdstip in een vaste ruimte in jouw bedrijf of een locatie in de buurt een Yogales van 1 uur.

  • Yoga workshop

Eenmalige kennismaking met Yoga voor een groep (afdeling, managers, directie, stafmedewerkers, of een mix). Kan thematisch zijn, of op maat samengesteld. Tijdsduur: een of anderhalf uur, of verdeeld in meerdere sessies van 1 uur.

  • Meditatie

Keuze uit een wekelijks terugkerende les of een afgebakende cursus van 10 lessen, eventueel met wekelijks vervolg bij voldoende belangstelling.

  • Dagstart en Yogapauze

Korte les waarin men even los van het werk en uit het hoofd kan komen. Dagelijks of wekelijks op een vaste tijd. Op de werkplek (stoel) of in een aparte ruimte (yogamat).


Blanco

BedrijfsYoga Rotterdam-Rijnmond gestart

Eerste klant

Elke dinsdag wordt aan het einde van de werkdag een yogales gegeven aan medewerkers en directie van Speakers Academy uit Rotterdam. De deelnemers zijn enthousiast en genieten van de les. Wekelijks doen zo'n 10 mensen mee met de les. Bewuste inspanning en ontspanning worden genoeglijk ondergaan.

Ontwikkelingen

Er zijn diverse gesprekken gaande met organisaties om op grotere schaal bedrijfsyoga te gaan geven. Er is een nieuwe organisatie voor opgericht:
CORporate Yoga Network.

We houden je van verdere ontwikkelingen op de hoogte.

Website BedrijfsYoga Rijnmond