Siddhartha - Integrale Yoga

Integrale Yogalessen in Hillegersberg

Ontspannende Yogalessen bij jou in de buurt.

Centraal in Hillegersberg, met de charmante sfeer van een ‘dorp in de stad’, is er nu de mogelijkheid om Integrale Yoga les te volgen. Met Yoga kom je tot jezelf. Je komt even los van je werk, je stopt even met presteren en maakt je hoofd leeg.

Probeer eerst
Volg een proefles voor slechts € 10,00 (seniorenyoga € 2,50).
Beslis dan of je een maandabonnement neemt, waarmee je altijd verzekerd bent van een plekje, of een 10-lessenkaart, waarmee je kunt komen wanneer het jou uitkomt.
Nieuw: jaarabonnement, waarmee je nog voordeliger uit bent.


Meld je nu aan voor jouw Yogales

Meld je nu aan voor jouw Yogales in Hillegersberg door hiernaast op de knop 'Aanmelden' te klikken en het formulier in te vullen of bel 06 - 2414 5299 .

Integrale Yoga

De Integrale Yoga van Sri Aurobindo is dé yoga voor deze tijd. Deze Yoga gaat verder dan alleen lichaamsoefeningen: je bent een volledige mens en alle aspecten van je menszijn komen in de Integrale Yoga aan bod. Je lichaam is het startpunt. Daarin ligt de mogelijkheid van ontspanning en bewustwording. Door verdieping en via de adem reikt de Yoga naar de geest en het bewustzijn en wakkert het licht van jouzelf aan. Jouw Ware Zelf.

Wat biedt Siddhartha?

Siddhartha biedt Integrale Yogalessen voor particulieren en bedrijven. Siddhartha is onder meer specialist in Seniorenyoga. De lessen vinden plaats op diverse locaties, zoals in het Huis van de Wijk in Hillegersberg/110-Morgen ('Plaza Arcadia'), bij Fysical Hillegersberg, in de Fonteinkerk Hillegersberg, en bij Humanitas/Akropolis.

Het aanbod bestaat uit reguliere Yogalessen, Seniorenyoga, stoel-yoga, meditatielessen en een meditatiecursus. Voor bedrijven bestaat het aanbod uit wekelijkse yoga- en/of meditatielessen, workshops ter kennismaking met yoga, managementtrainingen en Yogapauzes als korte onderbreking van de werkdag. Bedrijfsyoga kan aan huis gegeven worden of in een geschikte locatie in de buurt van het bedrijf.

Vragen of meer informatie? Stuur een email naar: cor@integraleyogasiddhartha.nl.

Lichaam

Men leert de mogelijkheden en de grenzen van het lichaam kennen en respecteren. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht. Door deze rustige aandacht is er ruimte om te ontspannen en waar te nemen wat zich van binnen voordoet. Aandachtig bewegen wordt afgewisseld door stilte in aandacht.

Adem

Ademoefeningen brengen door uitbreiding en beheersing van de adem de natuurlijke ademhaling terug. Dat is de basis voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een volledige ademhaling zorgt voor nieuwe energie, schone luchtwegen, maakt de organen gezond en brengt rust en verdieping.

Geest

De Integrale Yogales wordt afgesloten met een ontspanningsoefening of meditatie. Hierbij wordt de aandacht volledig naar binnen gekeerd en ontstaat er diepe lichamelijke en geestelijke rust. Deze rust zal gaan doorwerken in het dagelijks leven.
Meditatie is de weg naar je Ware Zelf.

Actueel:

In 2019 start Integrale Yoga Siddhartha met een nieuwe activiteit op gebied van bedrijfsyoga. We houden je op de hoogte.

Op maandag 21 januari 2019 start de meditatiecursus in de Rotterdamse Salon. Zie ook de informatie over onze meditatiecursus “het pad naar Actieve Meditatie”. Een reeks van 10 meditatielessen die leidt naar de eenvoudige en uiterst effectieve concentratie die de basis is van Integrale Yoga en die iedereen kan toepassen zowel in de stilte van z’n eigen kamer als in de dynamiek van het dagelijks leven. Want dáár moet het gedaan worden.

De cursus wordt gegeven in Rotterdam (Rotterdamse Salon, Rechter Rottekade 407) en in Hillegersberg (Fonteinkerk, Terbregselaan 3). Aanmelden.

Vanaf donderdag 22 november wordt er een les Integrale Yoga gegeven in de Mozartzaal van de Fonteinkerk in Hillegersberg (van 20:00 - 21:00). Aanmelden.

Nieuw: Bedrijfsyoga. Vanaf najaar 2018 geeft Siddhartha Integrale Yogalessen voor bedrijven. Met vaste wekelijkse lesprogramma's bij u op locatie, thematische Yoga-workshops, meditaties en Yogapauzes.

Vanaf 31 augustus: Integrale Hatha Yoga op vrijdagavond van 18:00-19:00 bij Fysical Hillegersberg. Aanmelden bij Fysical, Elgarhof 5-9, Hillegersberg (010 - 418 6050) of bij Cor Berkelaar (06 - 2414 5299). Betaling geschiedt via Fysical; informeer bij hen naar de mogelijkheden. (zie alle lesinformatie)